Uusia reissuhaaveita

Tämä onkin ensimmäinen blogiteksti vajaan vuoden tauon jälkeen. Perustin tämän blogin ensimmäistä reppureissuani varten, jotta pystyisin päivittelemään puhelimella lähinnä että, missä mennään ja miten menee reissussa, lähinnä perhettäni ja ystäviäni ajattelen. Lisäksi on se kiva itselleen, että on muistoja niistä hetkistä, joita on reissun päällä ajatellut ja kirjoitellut. Kuvat lisäsin vasta eilen ja tänään blogiteksteihini jälkeenpäin. Olin tietysti laittanu reissun aikana suuren määrän kuvia facebookkiin nähtäville. Nyt suunnitelmissa tänne samaan blogiin kirjoitella myös arkielämän asioista ja lisäksi suunnitella ja haaveilla uudesta pidemmästä reppureissusta. Lähtöajankohdaksi ollaan tällä hetkellä Suvin kanssa suunniteltu Lokakuuta 2013. Tällä hetkellä suunnitelmissa on noin 8 kk:n pituinen reissu, ainakin sillai, että olisimme loppusyksyn, talven ja kevään poissa Suomesta ja tulisimme takaisin kesäkuun alkuun menneessä. Nyt on siis noin puoli vuotta aikaa vielä suunnitella reissua, säästää rahaa ja lentoliputkin on vielä ostamatta, joten tarkkaa päivämäärää ei olla vielä edes päätetty.

Maita, joihin olisi kiva matkustaa seuraavan reissun aikana: - Intia - Nepal - Thaimaa (se olisi 3. kerta Thaimaassa, mutta siellä on vielä niin paljon nähtävää, etenkin Pohjois- ja Itä-Thaimaassa) - Myanmar (Burma) - Singapore - Indonesia - Australia - Uusi-Seelanti - Samoa

Voi olla, että tohon listaan tulee vielä lisää kohteita tai joku noista ei enää kiinnostakaan lähempänä, mut tällä hetkellä noi kohteet olisi listalla ja todennäköisesti myös tuossa järjestyksessä. Mutta se on ihanaa, ettei tarvitse lyödä mitään suunnitelmia lukkoon, vasta silloin kun ostetaan lentoliput, niin on hyvä päättää aloituskohde (joka on jossain Aasiassa, ja paluukohde, joka on todennäköisesti Auckland Uudessa-Seelannissa. Sinne palataan jostain Tyynenmeren paratiisisaarelta, kuten Samoalta, joka vaikuttaa just rennolta paratiisisaarelta. Tässä kartalla vähä tota suuntaa-antavaa reittisuunnitelmaa, lähinnä että näkee missä päin maailman karttaa aiotaan reissata.


Näytä suurempi kartta

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.